Reduceringsventil gasol 30 mbar

Reduceringsventil mbar camping mm slanganslutning. Adapterlåda för gasolanslutningar utomlands.

REDUCERVENTILER MED GÄNGA 30/50/300/500/7MBAR. Reducerventilssats med ventil (mbar kg/h), mm slang och klammer. T-koppling för att ansluta två reduceringsventiler i en gasolflaska eller seriekoppla . GASOLANSLUTNINGSSET RED VENTIL+SLANG+KLÄMMOR, G09-02A.

Vi säljer reduceringsventiler till gasolgrillar, husvagnar och husbilar.

PrimaGaz Reduceringsventil till Gasolflaska. Reduceringsventil 50-1mbar Pol x 3/inv kg/h. Jag har en husbil med millibars gasolförbrukare. De flesta lågtrycksapparater i Sverige är tillverkade för bar (millibar) men inte alla.


I utloppet ansluts 8mm gasolslang med slangklämma. Reduceringsventilen ger 30mbar till maskin. Jag har en Smeg från tyskland som jag kör på gasol med vanlig mbar . Reduceringsventil mbar för P-flaskor 5-45Kg.


Reduceringsventil mbar POL-R1/anslutning. Om det nu är så att drifttrycket är på mBar så är det enklaste att byta reduceringsventil. För svenska tuber , i mitt fall PC1 finns det ? Kama har tydligen bara eller 5mbar på sina.


Kollade i Reimo men passar de och är de . Reducerventil 30mbar för 200 20och 20campingflaskor. V inv x 1/4V utv Reduceringsventil mbar Anslutning. Automatisk gasolomkopplare med integrerad reduceringsventil mbar.


Reduceringsventil med högre flöde för maskiner med hög effekt. Tryck mbar Kapacitet kg/h Anslutning Pol x 8mm .

Kommentarer

Populära inlägg