Utbildning miljö hållbar utveckling

Läs om våra utbildningar inom energi, miljö och hållbarutveckling! Hur värnar man om miljön och en hållbar utveckling samtidigt som man tillgodoser . Välkommen till sidorna om utbildning för miljö och hållbar utveckling.

Här har vi samlat information om kurser och program med fokus på miljö . Biovetenskap - biologiska resurser och hållbar utveckling. Göteborgs universitet är ett av få miljöcertifierade universitet. Vi har också många utbildningar med inslag av hållbar utveckling i olika omfattning.

Ekoentreprenör för hållbar utveckling, 1hp. Utbildningen, som är tvärvetenskaplig, tränar dig i att se problem och frågeställningar ur olika perspektiv. Miljö- och ekoteknikutbildningarna i Östersund har en lång tradition av praktiska . Utbildningar med inriktning mot miljö och hållbar utveckling. Vid LiU ges flera kurser och program med relevans för miljö och hållbar utveckling: . WWF Utbildning är till för dig som vill lära eller för dig som är pedagog och vill. Här kan du lära dig mer om natur, miljö och hållbar utveckling.


Hållbar utveckling handlar inte bara om natur och naturresurser. Hållbar utveckling består av dessa tre delar som alla är beroende av varann.

Ambassadörsutbildning i hållbar turism - STEG 2. Utvecklingen mot ett hållbart samhälle går inte så fort som vi många gånger önskar. De professioner som utbildas på Chalmers behöver kompetens inom miljö och hållbar utveckling för att kunna bidra till att lösa de stora och vitt .

Kommentarer

Populära inlägg