Ventiler fritidshus

Hur göra med det vinterbonade fritidshusets ventiler under frånvaron under vinterhalvåret? Skall de stå öppna och dra in den fuktiga luften eller . Frostfritt inkommande vatten till fritidshus, hur göra?

Tips när du stänger fritidshuset för vintern – if. CachadPå vintern tillbringar du kanske inte lika mycket tid i stugan och risken att något händer ökar när huset står tomt. Majoriteten av våra fritidshus är byggda på plintgrun torpargrun.


Gratis ventilation med varm, torr luft året runt med SolarVenti-luftsolfångaren som gör fritidshuset skönt att vistas i – och komma till när säsongen börjar.

Släpp in luft via dina ventiler i vardagsrum och sovrum. Sen ut med luft via badrum och kök (tvättstuga). Hus med god lufttäthet måste alltid ha ett väl genomtänkt ventilationssystem med till- och frånluftsförsörjning genom ventiler eftersom tätare hus ger en lägre . Ventilation, avfuktning och värmetillskott för fritidshus.

Med rätt förberedelser mår fritidshuset bra även under höst och vinter. En friskluftsventil är en sådan där detalj som man kanske inte tänker på men som är mycket viktig för . Vilar fritidshuset i iskall vinterdvala eller står det på ljummet stand by-läge för att. Ventiler bör stå öppna och kanske är inte otäta fönster något . En fråga som många ägare av stugor är mycket fundersamma över är hur deras fritidshus ska isoleras.


När vi pratar fritidshus är värme faktiskt inte en självklarhet, men se upp! Grunden gjordes på våren -och vi tog upp ett antal ventiler enligt de rekommendationer som . Många tror att tomma fritidshus måste skyddas med underhållsvärme ofta runt grader. Saknar du ventiler sätt upp en på respektive gavel långsida gärna i .

Kommentarer

Populära inlägg