Gaspanna bra eller dåligt

Vi har fått offert på ny gaspanna (Viessman)som inkluderar. Bergvärme kontra gaspannainläggjun 2008Ersättning för vår gaspanna - vad? Nu står jag inför valet, meka ihop det gamla eller byta till nytt energisystem.

Min gasleverantör menar att det lönar sig att byta till en ny gaspanna. Med en bra system Tank arbetstank får du till det du vill ha. I så fall ska din befintliga panna vara lika dålig som att elda i en öppen spis.


Nibe Fighter 13med Weishaupt gaspanna som.

Ljudnivå från vattenflöde vid fullt öppen ventilinläggmar 2014Liten brf. IVT kan varken bygga gaspannor eller värmepumpar som håller . Bra om man har gott om plats och lämplig lättgrävd mark. Fångar in solvärmen och leder den till en ackumulatortank eller varmvattenberedare. Gammal oljepanna kan ge dålig effekt, kräver vattenburen värme. En gaspanna bränner gas som värmer vatten till hushåll och element.


Man kan elda med gas i en oljepanna eller en speciell gaspanna. Jävla pisspanna som lägger av på riktigt på. Jag har kollat, men det finns inga bra gaspanneforum.

Något du haft dålig erfarenhet av tidigare eller vet att detta är inte bra? Hur bra är gas jämfört med till exempel pellets och värmepump? En gaspanna bör bytas ut efter 12-år, beroende på i vilket skick den är.


Men även en bra gaspanna kan behöva lite service då och då. Det går även bra att ringa samma nummer eller mejla gas. Installtionskostnad runt 10kr för egen gaspanna.


Fördelar: Bra om huset saknar öppen planlösning eller har flera våningar. Det handlar ofta om att det är trångt och dåligt med utrymme och inget speciellt roligt.

Kommentarer

Populära inlägg