Norskt aktiebolag

Ett ”aksjeselskap”, aktiebolag, (AS) är en bolagsform där ägarna lägger in ett aktiekapital på minst 0norska kronor. Kriteriet är att alla som ska ha en roll i bolaget också har ett norskt. De är mycket lika de svenska motsvarigheterna aktiebolag och enskild .

Norskt organisationsnummer är obligatoriskt för alla som ska utföra någon form av. Läs mer om Registrera norskt aktiebolag, aksjeselskap (AS) . Den norska motsvarigheten till vårt svenska aktiebolag heter Aksjeselskap AS och är mycket likt det svenska aktiebolaget. CachadLiknandeKontakta Ekonomernas Hus om du vill registrera ett norskt aktiebolag.

Vi hjälper Er genom hela processen och tar han om Er norska redovisning. Jag söker en sida där jag kan söka efter de norska företagen, företag med över anställda tex. Vi hjälper er att starta norskt aktiebolag. Vi kan vara er ekonomifunktion för er befintliga norska verksamhet.


Vi uppfyller också det norska lagkravet . Det finns Proff firmasøk og bransjesøk - Nøkkeltall for norske bedrifter, där du kan se en hel del info. Många frågar sig också om man skall ha en norsk filial eller skapa ett norskt bolag, ett s. Svaret på den frågan är att först och främst är det . Funderar på att starta ett norskt aktiesellskap før att separera det svenska AB't från norska skatteverket.

Ser det som en stor risk att bli dåligt .

Kommentarer

Populära inlägg