Dalenum kajhusen

Kajhusen kommer bestå av drygt hundra bostäder som byggs i samspel med den historiska industribebyggelsen i Dalénum. I grannkvarteret Kajhusen planeras också för lokaler med möjlighet till bistroverksamhet, som på den soliga kajkanten har stor potential att bli en favorit för såväl . I det tidigare AGA-området på Lidingö bygger JM ett nytt bostadsområde, Dalénum.

Vill du veta mer om Brf Kajhusen finns fakta om föreningen också att tillgå genom rubriken Om Kajhusen . Här i vår femte etapp på Dalénum Lidingö har vi valt en neutral inredning för att du t. Med hjälp av vår 3D-visualisering kan du klicka dig runt bland lägenheterna i JMs senaste projekt på Lidingö . Bostäder till salu i Dalénum hittar du på Booli.

Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare.

Brf Kajhusen Dalénum bildades 20och finns på Periskopvägen i Lidingö. I JM Original ingår en induktionshäll som är både snabbare och energisnålare än en traditionell glaskeramikhäll. Sök Sökfunktionen har nu fritextsök och en mängd urvalskriterier som till exempel bostadstyp, pris, boarea, tomtarea, tid på . JM Dalenum/Strandpromenaden/Kajhusen JM Kista Torn JM Fullriggaren JM Orion JM Dragonen NCC Linaberg NCC Metropolitan NCC Badstugan NCC . Sunset over Stockholm viewed from Dalénum, Lidingö.


Välkommen till denna fantastiska 2:a om kvm med direkt närhet till vattnet och de marina omgivningarna. Optimalt planerad med delvis öppen planlösning . TJUVKIKA GÄRNA STOCKHOLM LIDINGÖ Här är ett första utkast på din kataREDNINGSVAL Kajhusen Dalénum När vi bygger bostäder gör vi det med .

Kommentarer

Populära inlägg