Egen el solcellspaket

ETC el hjälper dig från planering till färdig installation och vi levererar i hela. Här hittar du ETC el:s monteringsfärdiga solcellspaket. CachadLiknandeEgen els solcellspaket ger en indikering hur stor anläggning du får plats me hur mycket el du kan får ut och vad det kostar.


Paketen inkluderar alla delar i en anläggning och montage på tak. Nu har vi hängt upp Sveriges första professionella solcellspaket med batterilager kopplat till nätet. Vi erbjuder solceller, kompletta solcellspaket solpaneler för villa, hus eller andra.

Nu kan du som är ETC El-kund ansöka om att få solceller på ditt tak. I takt med att efterfrågan ökar på egenproducerad och förnybar el, har vi på BestEl valt att erbjuda dig som kund olika solcellspaket. Drömmer du också om att producera din egen el?


Att komma igång med våra solceller är både snabbt och enkelt. Vi hjälper dig med allt, från planering till färdig . Ett sätt att bidra är att installera solpaneler och delvis producera sin egen el med solenergi. De flesta solcellspaket är idag enbart nätanslutna, vilket betyder att .

Kommentarer

Populära inlägg