Nsr åstorp

NSR ansvarar för den kommunala renhållningen i Åstorps kommun. Du kontaktar oss om du: vill ändra abonnemang; vill beställa slamtömning . NYHET Ingen lösviktsförsäljning av jord i Åstorp.

Då det pågår sluttäckning av den gamla deponin på NSR återvinningsanläggning Åstorp har vi för tillfället . Här hittar du löpande information om aktuella driftstörningar och förseningar för avfallshämtningen i Bjuv, Båsta Helsingborg, Åstorp och Ängelholm. Bjuv, Båsta Helsingborg, Åstorp och Ängelholm. Bjuv, Båsta Helsingborg, Åstorp, Ängelholm.

Mjukplast samlas in i stora mjukplastsäckar som delas ut av NSR. Varje villahushåll med 4-fackskärl får mjukplastsäckar om året. Från och med måndagen den februari 20gäller nya öppettider på NSR:s återvinningscentraler.


NSR ansvarar för renhållningsverksamheten i Åstorps kommun. Förpackningar och tidningar från hushåll går bra att lämna på FTIs återvinningsstationer. På återvinningscentralen tar NSR emot källsorterat avfall, farligt avfall och grovavfall från . Nordvästra Skånes Renhållnings AB (nsr) är ett mellanstort aktiebolag med 1anställda.


Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 9TKR.

Från och med den januari 20kommer NSR åter att ta hand om hela renhållningsverksamheten i Åstorps kommun. Kontaktuppgifter till NSR återvinningscentral Åstorp Åstorp, telefonnummer, adress, se information om företaget. Karta till NSR Återvinningscentral, Åstorp, Gasverksvägen en bemannad återvinningscentral. BJUV, ÅSTORP ÄNGELHOLM - SÅ HÄMTAS DITT AVFALL 20Just nu får vi en del frågor om tömningsdagar för avfallskärl i Bjuv, Åstorp och Ängelholm. Inhämta information om NSR Återvinningscentral Åstorp på vår webbplats.


NSR återtar idag den januari kundservice och fakturering för Bjuv och Åstorps kommun, från Nårab. NSR ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båsta Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I regionen bor totalt ca 20invånare. NSR Återvinningscentral Åstorp i Åstorp, adress, telefonnummer, mobil, vägbeskrivning. Vi på Torget har mer info om NSR Återvinningscentral Åstorp.


Om företaget NORDVÄSTRA SKÅNES RENHÅLLNINGS AB (NSR), ÅVC ÅSTORP i Åstorp. Nordvästra Skånes Renhållnings Aktiebolag (NSR) är verksam inom Energibolag, Special i Helsingborg, Höganäs.

Kommentarer

Populära inlägg