Sälja koppar pris

Så här fungerar det att sälja koppar - läs mer om hur det fungerar och vilka. Priset på kopparskrot när du säljer koppar till metallåtervinningsföretag (juli 2013). Bästa pris för att sälja koppar i Stockholm.

Nu är det enkelt att hitta bästa skrotpris för kopparskrot från verksamheter. Vill du veta vilket skrotföretag betalar bäst för metaller just nu? SKROTPRIS : Här kommer dagspriser på metaller presenteras.


Kopparpriset visas i amerikanska dollar och är per ton samt tre månaders koppartermin.

Vi rekommenderar då att använda nedan sökfunktion så kommer du att hitta mer information om sälja . Vill du veta mer om sälja koppar stockholm? Vi rekommenderar då att använda nedan sökfunktion så kommer du att hitta mer information om . Dock om du har tillräckligt mycket så kan du förhandla med dessa som köper in kopparn till ett högre pris. Köp och sälj Koppar i auktion och till fast pris på Tradera.


Fynda Antikt Design i massor av auktioner.

Undrar lite vad kg-priset är på koppar när man säljer in? Har googlat men hittar bara gamla siffror. Exempel: Rörmokar-Rune har bytt alla vattenledningar på en fastighet och tänker sälja överbliven skrot.


Rune vet att koppar har ett högre pris än mässing. Hängrännor, stuprör och även översta delen av gavlarna är i koppar och allt detta ska bytas. Och du kan sälja till stena eller andra skrothandlare, ta bild på. Köper och säljer järn och metallskrot, även överskottsmaterial. Vi ställer även ut containrar eller lösflak för skro.


Köper och säljer järn och metallskrot, även . Vi säljer nya och begagnade bildelar, är auktoriserad återvinnare och bilskrot. Kopparpris just nu, aktuell termin (HG) Pris på koppar i USD cent per poun på råvarubörsen COMEX i New York. Du kan se aktuellt pris på terminen närmast . De gamla kablarna har jag efter div förhandlingar fått/förtjänat. Dessa ska jag skala och sälja är det tänkt. Vad är priset på ren koppar, el rättare . Vi betalar alltid högsta dagspris (enligt aktuell marknadsprislista).


Läs mer om återvinning av metall, återvinning kabel, återvinning koppar, återvinning rostfritt, . Ganska bra kilopris med andra ord :) Skicket är dock troligen ganska . Och intresset för att sälja metallskrot har ökat under de senaste åren. Priset för metaller som rostfritt stål, aluminium eller koppar ligger flera .

Kommentarer

Populära inlägg