Din el flytta

Du kan enkelt behålla ditt elhandelsavtal även om du flyttar. Men det är elnätsföretaget som ansvarar för transporten av din el till din gamla adress och de . Vi hanterar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Företag › KundserviceCachadLiknandeTeckna och säga upp avtal. Om ditt företag eller din näringsverksamhet ska flytta kan du anmäla inflyttning/avflyttning via formuläret eller blanketterna nedan. Vi hjälper dig att enkelt och snabbt flytta med el.


Börja med att hämta din faktura, så att du har ditt anläggningsid redo.

Vi hjälper dig att göra en flyttanmälan eller teckna ett helt nytt elavtal. Nedan har vi sammanställt en liten checklista för dig som ska flytta. Det bolag som levererar el till din bostad kallas elnätsbolag och detta bolag kan du inte . När du anmäler din utflytt till oss kan du gå in på Mina Sidor, ringa eller mejla så.


Abonnemangen som sägs upp i samband med flytten är el, vatten/avlopp, . Om du anmäler din flytt innan du flyttar in kan vi se till att du får ett bra elavtal redan. Om du är på väg att flytta, passa då på att läsa broschyren Din kontakt med elföretagen. Den berättar vad som gäller vid inflyttning och utflyttning och hur du ska . När du flyttar är det mycket du skall tänka på.

Läs om vad som gäller och hur du går till väga!

Kommentarer

Populära inlägg