Bokashiströ återförsäljare

Bokashikli är det perfekta sättet att ta tillvara ditt avfall på! Genom denna kultur som består av en sammansättning av mikroorganismer startas en mjölksyraj. Linda Wirtanen på Viidakkotohtori, Multikrafts återförsäljare i Finlan har gjort filmerna.

Gräva ner bokashi i jorden Den första filmen visar hur man blandar . För några år sedan var Mikrojord återförsäljare till företaget Agriton i. När det handlar om bokashiströ så har Multikraft vidareutvecklat sitt strö . Häll ditt matavfall i en luftät hink – det finns speciella hinkar att .

Ta en lufttät hink med lock och lägg lite bokashiströ i botten. Lägg på upprivet tidningspapper eller annat material som kan suga upp vätska . Maten varvas med bokashiströ som är goda effektiva mikroorganismer. Vi har faktiskt en återförsäljare i närheten också, Källtorps trädgård . Processen sker med hjälp av mikroorganismer och mjölksyrebakterier som man strör på 1msk per liter matavfall, s. Hemligheten är Bokashiströ - en speciellt blandning av effektiva.


Från återförsäljaren säger man att varje liter avfall ska strösslas med en till . I vår butik hittar du Startsetet som innehåller: -Bokashihinkar med tappkran.

Till häst med dålig mage, funkar det att ge EM/Bokashi-strö? Har inte hört några återförsäljare säga det, de säljer det ju ofta bara som . Sats med st l bokashi-hinkar, en ströare och kg Bokashiströ. Bokashiströ är inte svårt att göra egentligen, tar lite tid som allt annat här i . Butiken på Stationsgatan 2 gamla Holmgrens Hälsolivs är återförsäljare av ekologiskt Surdegsbrö Socker och Kanelkringlor.


Det finns broschyrer, hinkar och Bokashiströ att köpa på Krivi-Mariebergs Trädgårdshandel. Startpaketet med två hinkar med kran samt kg bokashiströ är allt som behövs för att börja kompostera matavfall i ditt kök. Men som tumregel räcker det med 1–msk EM Bokashi-strö per liter. Information om återförsäljare av Viltgårdens produkter finns på . Det är detta vi använder till att producera Bokashiströ och är. Steg för steg så samlar vi på oss återförsäljare och representanter som vill . EM produkter Köpinformation Återförsäljare Kundkontakt Köpinfo Betalalternativ.


Bokashiströ och speciella bokashihinkar går. Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för köket, städskrubben, garderoben, badrummet och tvättstugan. Denna smarta guide hjälper dig eller dina kunder (om du är återförsäljare till oss).


Fröer till indisk indigo finns hos impecta.

Kommentarer

Populära inlägg