Helt tyst elverk

Det är supertysta elverk som du kan använda överallt. Perfekta för camping och husvagnssemester, de ger ren, pålitlig elektricitet på mycket avskilda orter. Vill man ligga i naturhamnar under högsäsong så får man helt enkelt tåla att det inte är tyst utan tvärtom ofta är ett himla liv.

Forum › Aktuellt › Mellan axlarnaCachadLiknandejan. Funderar på att köpa ett elverk, att använda till husbilen, tacksam för alla förslag, har tittat. Hej, kan rekommendera Honda det går verkligen tyst.


Som jag skrivit tidigare så gick jag o köpte ett elverk från Biltema.

Väger lite o går förhållandevis tyst och är varvtalsreglerat. Golvet är bara mm tjockt och fläktarna kommer att ligga nästan helt oskyddade för sprut . Litet Elverkinläggsep 2013Fricamping och elverk! CachadLiknandeVåra kraftfulla dieselelverk, bensinelverk, traktorelverk och även inverterelverk som är smidiga och tystgående. Alla våra elverk är av hög kvalité och till bra . Jag undrar helt enkelt om detta elverk är bra nog att driva ett system. De är tysta, driftsäkra, lämnar korrekt ström och är relativt bränslesnåla.


Tyst och fint, startar alltid på första rycket. Helt tyst var det dock inte om Lars Norén och Isa Stenberg under onsdagens presentation.

Noréns pjäs Skuggpojkarna i regi av Vibeke Bjelke . Honda EU 20i är ett helt överlägset inverterelverken. Bra för datorer/tv mm som kan få stryk av elverk med kantig sinusvåg. Elverket är perfekt för att driva värmeelement, värmefläktar, elhandverktyg etc.

Kommentarer

Populära inlägg