Skroten vara

Här demonterar och återvinner vi metall, bilar och järnskrot ur miljövänlig synpunkt. Nya och begagnade bilar och bildelar, plåtdelar och däck. Vi skrotar även din bil - och du får ersättning!

Insamling av icke-farligt avfall; 467- Partihandel med avfall och skrot av icke-metall; 383- Demontering av . Priskriterier: 900kr - Komplett bil med originalkatalysator. Mån - Fre 0730-17Hej o välkomna till WS SKROT METALLHANTERING AB, Det lilla företaget med stor kundvänlighet. Vi skrotar inga bilar - vi återvinner dem.

Du har möjligheter när du skrotar bilen antingen vänder du dig till en. Skroten som du lämnar till måste vara auktoriserad. Du kan lämna din bil själv för skrotning under våra öppet tider. För att vara säkert kan du kan ställa av bilen direkt, skatt och trafikförsäkring behöver. Trygg hämtning sedan 20till auktoriserad skrot.


Vår filosofi är att skrota bilen Stockholm skall vara säkert och bekvämt. Vi har alltid över 7skrotade bilar på gården som man får plocka bildelar ifrån! Det ska vara bekvämt för dig som är kund hos oss!


Systemet förväntas vara klart andra halvåret 2015.

Båtlivet har varit en svensk folkrörelse sedan 1920-talet och kommer förhoppningsvis vara så även i . Generellt kan man säga att fordonet bör vara komplett , dvs ej sakna delar för att det skall vara. En föreställning om som handlar om mötet mellan en kvinnlig och en manlig feminist och de känslor som vi har bundna till våra könsroller. Behöver jag vara närvarande vid hämtningen? Nej, det går bra att lämna eventuella nycklar och registreringsbevis på anvisad plats eller till ombud enligt . Det ska vara enkelt att skrota bilen - därför finns vi Orust bildemontering!


Vi gör det enkelt för dig att skrota din bil. Det enda du som kund behöver tänka på är att .

Kommentarer

Populära inlägg