Bensinmack ingo

Vi har i dagsläget cirka 2stationer i Sverige som alla erbjuder bensin, diesel och Etill ett lågt pris, dygnet runt. Vi har över 3INGO-stationer i Sverige och Danmark där du tankar snabbt och till ett lågt pris, dygnet runt. Här kan du enkelt se vilka stationer som finns i din .

Tisdagen den april är det dags att ge JET-bensinstationerna i Göteborg sitt nya namn och utseende. Malmö och Köpenhamn var först ut med att bli orange . Vår filosofi är enkel − ingen ska behöva betala mer än nödvändigt för att tanka bilen. På så sätt blir det pengar över till annat.

INGOCachadLiknandeINGO är en bensinstationskedja i Sverige och Danmark. INGO ägs av kanadensiska Alimentation Couche-Tar som även äger Circle K. Nya namnet blir Ingo, och stationer har redan börjat skyltas om i. En mack med bevarade Maxi-skyltar ska, enligt uppgift, finnas kvar i . Ingo är en drivmedelskedja som enbart har automatstationer. Ingos historia sträcker från 19då de den första stationen öppnades i Sverige och 19då den . Kontaktuppgifter till INGO, Kundservice Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget.


Registrerade Ingo (Jet)-bensinstationer i Söderhamn samt diesel-, E85-, gas- och bensinpriset för respektive station. Se drivmedelspriser, karta och annat för stationen Ingo Göteborg, Stora Åvägen, Sisjön Askim.

Kommentarer

Populära inlägg