Bensinmack till salu

Vi har nu Bensinstation till salu från Hyrahyra. Shellmacken i Tollarp är till salu och bensinbolaget, som har nio år kvar av ett tioårigt kontrakt, planerar att fortsätta verksamheten som hittills. Område: Sverige Söder Antal anställda: personer inkl.

Lars Bengtsson försökte sälja sin mack för två år sedan. Hitta över 1butiker till salu över hela Sverige. Bensinmackar till salu från alla köp sälj marknader i Sverige.


Hitta billigaste Bensinmackar till salu hos AllaAnnonser.

I många år hade han kontrakt med OK-Qoch drev macken i deras namn. De tyckte att han misskötte deras varumärke och valde att säga upp . Bostäder till salu på Hasslerör Bensinstation hittar du på Booli. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att [. Intresserad av att ha din egen Circle K station?


Här kan du läsa mer om hur det är att vara franchisetagare hos oss.

Den gamla Texacomacken från 50-talet i Mörarp är till salu. Byggnaden är sen en tid q-märkt och får därför. Skadad vit höna vid bensinmack hittar inte hem.


Här är enda mataffären nu till salu, precis som byns bensinmack. Vi blir de sista Ica-handlarna, säger Per . Knappt två mil utanför Helsingborg ligger den välkända och kultförklarade Caltex-macken som nu är till salu. Det är inte alla som drömmer om att bo i en bensinmack. Spana in de otroligt vackra husen som är till salu . Fristående gatukök beläget på en bensinmack och ett stenkast från ett sjukhus.


I denna kategori listas alla överlåtelser märkta Bensinmack till salu. Om det inte finns något objekt som passar dig i listan nedan kan du alltid titta vidare på . Den har liknats vid ett flygande tefat, den gamla bensinmacken på. För fem år sedan fick han nys om att den här macken var till salu.

Kommentarer

Populära inlägg