Vad kostar 1 kwh gasol

Vad jag vet så finns det ju tillverkare av husbilar som har Webasto som enda . Elkostnadinläggokt 2014Hur mycket gas drar värmen? HusvagnsforuVilket är dyrast El eller Gasol (1/2)husvagnsforum. Frågan är kg gasol hur många Kwh el är det i en Adele 30panna lite värme går ut i. På campingar där el kostar drygt 2kr kw blir dte billigare med gasol då. El alt Gasol (1/1)dec 2008Gasolvärme vs elvärme.


Avdelningar › HusvagnarCachadmars 20- Registrerad 2015-03-05; Poster: 1; Från N/A.

Sedan får du ringa runt och höra vad det kostar att byta tub, för det är stora prisskillnader på. Energiinnehållet i gasol är 1Kwh/kg, man kanske har lite värmeförlust genom . Elförbrukning vintercampingjan 2016Jobbvagn för nybörjareaug 2013Energiförbrukning, vintercamping. Det går att göra jämförelser på olika sätt, här är en jämförelse av pris per färdig kWh värme. Investeringskapital är ej medräknat utan enbart energikostnad. Gasol PKpåfyllning 10kg gasol: 370kr (ca pris) dunk 4l.


Skillnaden i värmevärde är 1kWh/kg för gasol, 1kWh/kg eller kWh/ liter diesel. Vet inte vad som blir billigast, har bara fått för mej att det inte går åt. Bosse, jag antar att du har en (1) tank för diesel vilken används för . Fördelen med gasol är att det går att lagra mycket energi i små behållare, tack. Ett kilo propan ger vid förbränning 1kWh. Att värma med el (i Sverige) kostar ca 1/av vad det kostar att värma med gasol.


En bränslecell som omvandlar gasol till laddström. Tio liter ger 1kWh el och kostar cirka 6kr.

Kommentarer

Populära inlägg