Ventilationsaggregat

Du får veta hur ventilationsaggregat fungerar, var du köper aggregat och vad som är ett bra ventilationsaggregat. Med ett bra ventilationsaggregat håller du avgaser, pollen och bakterier på en låg nivå. Frisk luft inomhus är viktigt för vår hälsa.

FTX-aggregat för ett hälsosamt och komfortabelt inomhusklimat. Bra ventilation uppnår du med våra ventilationsaggregat. Acetec A70T EC Ventilationsaggregat -170m2. Ett FTX aggregat kan även kallas för luftbehandlingsaggregat, ventilationsaggregat, Till- och frånluftsaggregat .

FTX aggregatAceTec A70T Ventilationsaggregat - Luftbutiken. CachadLiknandeAceTec A70T Ventilationsaggregat har effektiv värmeåtervinning med roterande värmeväxlare. Lägst bygghöjd på 55cm förenklar kanaldragning.


Letar du efter ett ventilationsaggregat med roterande värmeväxlare samt korsvärmeväxlare med hög verkningsgrad? Då man önskar hög temperatur- och årsverkningsgrad av ventilationens värmeåtervinning, är ett ventilationsaggregat med roterande värmeväxlare den bästa . Läs mer om EXHAUSTOs energieffektiva FTX ventilationsaggregat med motströmsväxlare för värmeåtervinning - VEX32 VEX33 VEX34 VEX35 VEX360 .

Hos EXHAUSTO hittar du energieffektiva FTX ventilationsaggregat med olika typer av värmeväxlare för värmeåtervinning, fläktar och smarta automatiklösningar . Modulaggregat Ventilationsaggregat med FX-återvinning FX värmeåtervinning Kylaggregat CH chiller icon Kyl- och värmebatterier till VEX-aggregat kylbatterier . Ett FTX-system är ett ventilationsaggregat som tar tillvara på värmen i den utgående, förbrukade, ventilationsluften med effektiva filter för bland annat pollen. Vill du ha ett energieffektivt ventilationsaggregat, kan du välja ventilation med FTX som värmeåtervinning. Detta innebär att den uppvärmda rumsluften passerar . Energieffektivitetsklass visas på en skala från A+ till G, där A+ är effektivast. Ventilationsaggregatet i exemplet har energieffektivitetsklass A+. Vi har satt ihop ett paket av komponenter med hög kvalitet och där grundbulten i systemet är vårt Temovex ventilationsaggregat (FTX) som återvinner upp till . Fläktar/aggregat Värmeåtervinningsaggregat Värmeåtervinningsaggregat, a-collection.


A110T VENTILATIONSAGGREGAT A-COLLECTION, TOPPMATAT. KLASIK-ventilationsaggregat är en skräddarsydd typ av aggregat som levereras i storlekar delar med luftflöden från 0m³/h till 0m³/h. Ventilationsaggregat för villa och mindre kontor.


Ventilationsaggregaten har moderna energioptimeringsfunktioner.

Kommentarer

Populära inlägg