Bränslesnål bil 2016

Vår lista innehåller alla av 20års bilmodeller som är både trafiksäkra och miljömässigt hållbara. Resultaten visar att vi får allt fler bilar med miljötänk. BMW utvecklar ultrasnål bil – liter per mil.

LISTA: Bilarna du kommer längst med på en tank. Honda Civic Tourer är den snålaste kombibilen. Om den bränslesnåla listettan Honda Civic Tourer skriver ”What Car? Redaktionen väljer ut sina favoriter 2016 .

Så vad har vi för bensindrivna bilar som är snåla? Håller med om att det borde gå att få en bensinare med vettig förbrukning år 2016. I augusti ska jag börja på nytt jobb som innebär att jag ska börja pendla. Folksam har släppt sin årliga lista över de bränslesnålaste bilarna i olika storleksklasser. Det gör den till en av världens mest bränsleeffektiva bilar.


Som en bonus har vi också listat de mest bränslesnåla dieselbilarna som säljs i . I denna artikel från CARFAX om de mest bränslesnåla bilar får du lära dig hur det kan spara dig mycket pengar att äga en bränslesnål bil. Lista: Tio snålaste kombibilarna På jakt efter en kombi med riktigt låg förbrukning? Vilken är den bränslesnålare bilen med ett maxpris på 10idag?

Då menar jag egen erfarenhet och inte de siffror som tillverkarna . Volvo sin nya motorgeneration med två varianter, en bensin och en diesel. Test Nissan X-trail – Bränslesnål och rymlig SUV. Nissan X-trail är en komfortabel bil att åka i och hela bilen upplevs som rymlig inne i kupén.


För dig som vill köra bensin bränslesnålt så kommer det även finnas en. Dynamisk halvkombi med fin komfort, hög säkerhet och är bränslesnål. Bilen är bränslesnål och bagageutrymmet är på 2liter, där du kan dela baksätet 60/och få ännu mer plats för last.


Bränslesnål, sportig och mycket körglädje. Du kan välja mellan smidiga citybilen Clio (kombisedan) och rymligare Clio Sport Tourer. Detta är en bränslesnål bil där förbrukningen börjar på l/mil för både . En bra första-bil är den som är ekonomisk, säker och smidig.


NCAPs säkerhetstest och är hyfsat bränslesnål. Jag är ute efter att köpa en bil som är både billig i inköp samt bensinsnål? Billiga och bränslesnåla bilar är ex Nissan Micra, Kia Picanto, .

Kommentarer

Populära inlägg