Nsr åstorp tömning

Bjuv, Båsta Helsingborg, Åstorp och Ängelholm. NSR ansvarar för den kommunala renhållningen i Åstorps kommun. Du kontaktar oss om du: vill ändra abonnemang; vill beställa slamtömning .

Helsingborgs sta Åstorps kommun och Ängelholms kommun. Bjuv, Båsta Helsingborg, Åstorp, Ängelholm. Välkommen till återvinningscentralen Åstorp. Det är viktigt att veta att allt avfall skall sorteras, säckarna skall tömmas och att högst tillåtna totalvikt för fordon är .

Vid driftsigångsättning av enskilt avlopp i Bjuvs, Båstads, Helsingborgs, Åstorps och Ängelholms kommun ska ett abonnemang för tömning av slam tecknas hos . NSR ansvarar för renhållningsverksamheten i Åstorps kommun. På tisdagar och torsdagar stänger NSR:s kundservice kl 15.

NSR har under sommaren och hösten gjort stora. Båsta Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. Detta omfattar tömning av kärl med hushållsavfall. Frågor om hämtningsdag, utebliven hämtning, beställning av hämtning avfall och farligt avfall.


Via Thor sköter Nårab den dagliga driften av tömning, hämtagning och. Bjuv, Båsta Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. NSR använder Thor för hantering av avfall från industrikunder samt farligt avfall i regionen. NSR och Åstorps kommun har antagit sex övergripande mål inom Sopsamarbete Skåne. De kan även sortera i tvådelade kärl med tömning gånger per år.


Tömning av slam från Åstorp kommun sker till Nyvångsverket. I Helsingborgs nya stadsdel H+ arbetar NSVA tillsammans med NSR för att införa ett . Nu har vi systemet även i Båsta Bjuv och Åstorp. Man kan placera kärlen var man vill, eftersom de är lätta att flytta fram när det är dags för tömning. Under 2013/20har flertalet åtgärder genomförts i NSR, LSR och Nårabs olika kommuner för att.


Brev till samfälligheter i Bjuv, Båstad och Åstorp för att informera om. Gratis SMS-tjänst med tömningsinformation för abonnenter i Helsing-. På torsdagar stänger NSR s kundservice E post kundservice . Planerar du att besöka NSR AB Återvinning och sophantering Helsingborg. Klippan, Perstorps, Landskrona, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.


Höganäs kommun deltar aktivt i projektet Skitlite.

Kommentarer

Populära inlägg