Dieselkanon jula

Med sin mobila utformning och värmeeffekt på hela kW är denna fläkt given i kalla garage och på kyliga husbyggen. Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat, bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och . Utrustad med flamsensor, överhettningskyd cut off-skydd samt ett robust fläkthus av rostfritt stål. Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela kW och har justerbar termostat, digital avläsning av driftstimmar/temperatur/bränslenivå . Har funderat på köpa en dieselvärmare typ s om JULA å BILTEMA säljer men får inget svar om jag kan ha den igång i ett oisolerat rum och . CachadLiknandeVideoklippet du söker har tagits bort av uppladdaren eller av en administratör. Jula har en dieselkanon i den prisklass värden kan tänka sig men det står Säkerställ god ventilation före användning men det ser inte ut att .

Jag har kall garage som är skapligt ventilerat. Tänkte bygga om den lite med en sådan här också, så man får termostatfunktion, noterade dock att denna varianten från Jula inte har riktigt . Tjena, vet inte riktigt om detta är rätt forumdel men men. Tänkte köpa en värmekanon så man får lite varmare i garagen nu till vintern. Gasoltuben (16); Gårdsman (4); Harald Nyborg (3); Jula (1).


Mest brandsäkert iallafall sen kan man ju hoppas att den överlever några år så . Humm då kan man väll lika hjärna köpa fotosken kamin för 3på jula då om det är samma grejer eller ? Har köpt mig en dieselkanon för att värma garaget med tills att man får allt färdigisolerat och får upp en luftvärme pump, men det är inte förän till . Billigaste pumparna från jula är inte så bra men de ger en riktigt fin. Jula har en dieselkanon i den prisklass värden kan tänka sig men det står Säkerställ god ventilation före användning men det ser inte ut att. Tanken från början var att köpa en rejäl diesel kanon och värma upp stället,. Tidigare funderade jag på fotogenkamin från jula, finns ju för 3spänn. Men en KW dieselkanon ska väl kunna kasta in lite värme i ett . Tänkte höra om någon kört den på fotogen?


Såg att Xtrading har typ likadan värmare och deras går köra på både diesel och fotogen, ringde Jula för att höra . Dieseldrivna värmekanoner utan skorsten med digital rumstermostat och tankmätare. Köpte mej en 9kw byggfläkt på Jula för några veckor sedan och den har funkat bra hittills. Jula Norge AS, Solheimsveien 6– 14LØRENSKOG.


Kontakta Julas kundtjänst om luftvärmaren inte startar på tre försök. Köpte själv en dieselkanon för att snabba upp 10kw aerotempern men . Funderar på att införskaffa en diesel- eller fotogenkamin till tältkåtan. Någon som har erfarenhet av Julas fotogenkamin eller Etna dieselkamin? Jula o Biltema på sina importer av Kina prylar. Men jag har INTE lyckats få loss en sådan från en viss kina importör av dieselvärmare.


Kan rekomendera fotogenkaminen på jula som funkar. Claes ohlssons kamin som passar på julas.

Kommentarer

Populära inlägg