Raakaöljyn hinta brent

Hae yksityiskohtaista tietoa kohteesta Brent-Öljy, mukaan lukien hinta, kaaviot, tekninen analyysi, historialliset tiedot, raportit ja paljon muuta. CachadÖversätt den här sidanHae yksityiskohtaista tietoa kohteesta Raakaöljy, mukaan lukien hinta, kaaviot, tekninen analyysi, historialliset tiedot, raportit ja paljon muuta. Sekä raakaöljyn WTI-laadun että Brent-laadun hinnat nousivat torstaina.


Raakaöljyn WTI-laadun hinta oli laskussa, mutta Brent-laadun hinta nousussa Suomen aikaa 20:40. WTI-laatu oli prosentin laskussa ja sitä . Brent-raakaöljyn maailmanmarkkinoilla, kartoittaa kehitystä, öljy kauppiaat. Brent-öljyn hinta puhkaisi dollarin rajan - noussut alkuvuodesta 80.

Pohjanmeren raakaöljyn Brent-viitehinta on aamulla noussut yli 50 . Pohjanmeren Brentin hinta kävi varhain aamulla alimmillaan 2dollarissa barrelilta, sen jälkeen kun EU ja Yhdysvallat ilmoittivat, että Iranin . Pohjanmereltä pumpattavan Brent-raakaöljyn tynnyrihinta on käynyt alempana kuin moniin vuosiin. STT, AFP Pohjanmereltä pumpattavan Brent-raakaöljyn tynnyrihinta on käynyt alempana kuin moniin vuosiin. Hinta kävi Aasiassa tänään alle dollarissa . Raakaöljyn hinta on painunut alemmilleen sitten kesän 2009.


Se perustuu fyysisiin Brent-, Forties- ja Oseberg- raakaöljylasteihin, jotka laivataan. Export Blend -raakaöljyn spot-hinta noteerataan pääasiallisesti kahdessa .

Monthly price chart and freely downloadable data for Crude Oil (petroleum); Dated Brent. Pohjanmereltä pumpattavan Brent-raakaöljyn tynnyrihinta jatkoi maanantaina laskuaan. Hinta kävi Aasiassa 2dollarissa tynnyriltä, mutta . Raakaöljyn hinta on kääntynyt laskuun iltapäivällä.


WTI-laadun barrelihinta on pudonnut alle dollarin. Raakaöljyn hinta on kääntynyt maailmanmarkkinoilla loivaan nousuun, kun Yhdysvaltain varastoraportti kertoi maan öljyvarastojen . Brent- raakaöljyn Spot-hinta on laskenut ja tämän mukaisesti tarkistamme polttoainelisää alaspäin. Raakaöljyn kysyntä on nyt miljoonaa barrelia päivässä. Tulevaisuudessa öljyn tuotantomäärien pienentyessä öljyn hinta noussee jatkuvasti, eikä laske. Pohjanmeren öljylaadun Brentin tynnyrihinta on tänään laskenut alle dollariin.


Raakaöljyn Brent-laadun hinta on tänään tippunut alle dollarin barrelilta ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen öljynviejämaiden järjestön . Raakaöljyn ylitarjonta pudottaa maailmanmarkkinahintoja edelleen. Brent-viitelaadun hinta on laskenut alimmilleen sitten vuoden 2004 . Brent (raakaöljyn hinta), jonka sidonnaisuuden painoarvo on. Raakaöljyn hinta jatkoi perjantaina nousuaan. Pohjanmeren Brent-laadun hinta oli kohonnut illalla noin 5dollariin ja Yhdysvaltain . Esimerkki: Yhdistyneessä kuningaskunnassa () tehtyjen ennusteiden mukaan lämmitysöljyn hinta on noin neljänneksen korkeampi kuin Brent-raakaöljyn hinta . Kuvassa on brent-laadun ja USD:n suhteellinen kehitys.


Daily Brent Crude Oil Futures Prices as well as NYMEX and spot prices. Pohjanmeren Brent-raakaöljyn hinta on nyt vuoden alussa laskenut 3dollariin barrelilta. Viimeksi hinta on ollut näin alhaalla huhtikuussa .

Kommentarer

Populära inlägg