Mobilladdare solcell iphone

Denna solcellsladdare har inte lika stort batteri som Lava Charger och laddar inte lika snabbt. Stort enhetsstöd: Smartphone, iphone, surfplattor mm. Hem och Trädgård › Hem › Batterier och LaddbartCachadLiknandeEnerplex Kickr II Portabel Solcellsladdare, 3.

Enerplex Kickr IV Portabel Solcellsladdare, 6. Solcellsbatteri för iPod/iPhone (1900mAh). Tålig portabel laddare för laddning av de flesta typer av USB-enheter. Laddarens interna batteri laddas via solljus eller med medföljande USB-kabel. Testfakta har prövat sex alternativa laddare för den som tänker ge sig av bortom.


Den iPhone vi testar med talar snabbt om att ”det är möjligt att . Solcellsladdare med USB för laddning av mobiltelefon, powerbanks, GPS m. Synkkabel Lightning för iPhone/iPad/iPo Exibel. Ladda din iPhone 5/5S/SE ute i vildmarken med en portabel solcellsladdare! Solcellsladdare på 35mAh som laddar upp batteriet på din iPhone. Med en solcellsladdare i handen behöver du aldrig oroa dig för att din mobiltelefon ska få slut på ström.


Solcellsladdare för iphone, smartphone android. Solcellsladdarna i denna kategori fungerar med samtliga modeller av Iphone såväl som alla smartphones .

Vi har använt en Iphone 4S och en Ipad generation för att se vad laddarna går för. Laddare och Kablar, Med denna Lightning till SD minneskortläsare kan du visa kort och videor från din iPad eller iPhone samt lagra dem i iCloud. Solcells-laddare till HTC, Sony Ericsson, iPhone mm. Nu kan du ladda din telefon vart du än befinner dig, bara solen lyser så laddas den upp.


Det är där Solcellsladdare och batteripack kommer in. Men många smarta telefoner som iPhone (särskilt de senaste modellerna) är extremt . Bärbar laddare med dubbla USB-uttag (100mAh). Stort enhetsstöd: Smartphone, iphone, surfplattor . Solcellsladdare till iPhone mm (USB) Gör det själv.


Det finns tidigare inlägg om Solcellsladdare; men hittade inget om hur man laddar USB . Mer än 40produkter tillgängliga online: Solcellladdare. Förra året köpte jag nån billig liten solcellsladdare på kjell o. Gick att ladda upp en iphone gånger innan batteriet i powerbanken var slut. Solcellsdriven laddare - 40mAh - iPad/iPhone/Smartphones/Surfplattor - usb-portar.


Har du som jag råkat ut för tomt batteri när man är ute i naturen, på semester eller kanske fiskar? Oavsett var du varit har troligen solen varit . Novothink har nu släppt sin solcellsladdare Solar Surge till iPhone och iPod Touch vilket gör att man kan ladda sin mobil i skog och mark. Solcellsladdare 12000mAh Bärhantag och micro-usb-laddar-kabel följer med. Passar alla modeller Leverans 1-dagar efter mottagen . Din sökning på 'Laddare till iPhone 5' gav träffar. Linocell 2-pack iPad- och iPhone-laddare med Lightning-kabel A. Vi har testat två hyperintressanta alternativ, en trådlös högtalare och en docka för Iphone och Ipad.


Tror inte det går att hitta en solcellsladdare som klarar av att ladda din iphone medan du använder den, om den inte innehåller ett färdigladdat . Liten smidig nyckelring med USB adapter, passar Iphone samt android. Denna vackert designade solcellsladdare har ett tydligt miljötänk då den är tillve. Igår införskaffade jag mig en solcellsladdare från Clas Ohlson. Eller menar dom att jag direkt kan lägga ut den i solljus med iphone inkopplad . Powerbank 56Mah-Din bärbara laddare vid alla tillfällen!


Powerbank 2600mAh för iPhone, iPa Samsung.

Kommentarer

Populära inlägg