Honda bilar

Välkommen till Honda Sveriges officiella hemsida. Här kan du hitta information om våra nya bilar, erbjudanden, återförsäljare och vår service. Bilar › Begagnade bilarCachadLiknandeFör begagnade bilar godkända av Honda kan vi erbjuda en rad finansieringslösningar, garantier, försäkringar, kontroller och naturligtvis Hondas höga kvalitet.

Hitta din nästa Honda från vårt sortiment av nya bilar. Från Honda Civic och Accord till CR-V och Jazz – du kommer att hitta den rätta bilen för dig. CR-V ger en fantastisk körupplevelse med sin premiumfinish och jordnära personbilslika känsla. Just nu ingår vinterpaketet vid köp av ny Honda Civic och CR-V.


Massor av vinterbekvämligheter så som motorvärmare och vinterhjul m. Hitta alla begagnade Honda till salu och få priset utvärderat gratis. Alla Honda Bilar, inklusive CR-V, Civic och HR-V till salu. Här hittar du alla Sveriges billigaste Honda CR-V och vi ger dig en prisvärdering helt gratis.


Vi vill att du ska känna dig 1 trygg när du köper din bil hos oss, därför har vi marknadens bästa garantier på begagnade Honda SsangYong bilar. Honda har haft stora framgångar på den amerikanska personbilsmarknaden med sin Honda Accord . Nya Honda Civic kommer till Sverige nästa år.

Med många år inom bilbranschen och över 0sålda bilar, vet Vi vad som. Att sälja begagnade bilar är något vi verkligen kan. Vi har alltid bra sortering av begagnade bilar i alla prisklasser och för alla smaker. På Runes bil är det roligt, enkelt och personligt att handla bil och vår självklara målsättning är att du som kund ska vara nöjd . Dessutom har vi ett fint utbud av begagnade Honda och andra begagnade bilar i alla prisklasser. Vi finns på Hensta mittemot Bergvik, på Körkarlsvägen 11.


Trivsel och kvalitet det är vad vi på Honda i Linköping vill erbjuda dig som kund. Av de ledande bilföretagen har Honda alltid legat i framkant när det gäller att sätta . Vi på ER Bil kan erbjuda en fräsch fullserviceanläggning. Hos oss får du garanterat ett personligt engagemang.


Du hittar allt från nya Honda-bilar, begagnade . Egensinnig och självsäker sneglar den inte på någon. Andra generationen av Honda CR-V kom 20och var i produktion till 2006. Den andra generationen var en större och mer robust och tyngre bil.


På STHLM BIL har vi utgått från Hondas senaste standard och är stolta över att kunna vara auktoriserade återförsäljare och presentera en anläggning av högsta . Dagen efter Toyota och Nissan meddelade att man återkallar miljoner bilar går Honda ut med informationen att de återkallar miljon bilar . Att köpa bil är mycket mer än att bara välja bilmärke. Servicen, både före och efter köpet, är minst lika viktig. Toyota med sitt dyrare märke Lexus, är inte de enda japanska bilarna som har problem med allvarliga konstruktionsfel.


Men kan de leva upp till de höga krav vi ställer på en ny bil i dag? Vi testar nya Suzuki Baleno Boosterjet mot rymliga Honda Jazz och uppdaterade Seat .

Kommentarer

Populära inlägg