Okq8 företagskort

Vi på OKQerbjuder fem olika företagskort. Här hittar du mer information om vad de olika korten kan erbjuda ditt företag. OKQFöretagskort IDS Tankbilsleveranser Smörjmedel El. IDS Spärra kort Kortbeställning Företag Ersättningskort Företag Adressändring . Som företagskund hos oss får du ett utbud av drivmedel och med våra företagskort får du enkel fakturering. Sveriges bästa rabatter på drivmedel och övriga tjänster som OKQerbjuder.


För att nyttja rabatten behöver du först ansöka om ett företagskort hos OKQ8. OKQFöretagskort kostar dig ingenting och förenklar livet ute på vägarna. Du får alltid rabatter på drivmedel och ordning och reda på dina inköp av drivmedel, . Visste du att OKQoch Delbranschföreningen Swegroup har tecknat ett nytt. Med OKQFöretagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all . Sveriges mest tillgängliga drivmedelskedja.


Med över 7stationer finns vi alltid nära. OKQFöretagskort fungerar på OKQ Volvo/Tanka och . Tanka billigt och smidigt med OKQföretagskort! Vill du ha det bredaste utbudet är OKQsom gäller.


Vi har ett oslagbart stationsnät med ca 7tankställen och . I samarbete mellan Glasbranschföreningen och OKQ, erbjuds du som medlem möjlighet att tanka enkelt och förmånligt med OKQFöretagskort. OKQerbjuder ett komplett produkt- och tjänsteutbud för både bilen och bilisten. Vi tillhandahåller marknadens bredaste sortiment av . Ta del av Fastighetsägarna MittNords rabatt genom OKQföretagskort. Med Sveriges största stationsnät finns vi alltid nära dig. OKQföretagskort – För Smederna Speedwayförenings samarbetspartners.


Ta del av Eskilstuna Smedernas rabatter via OKQföretagskort! Som företagskund hos OKQfinns flera olika varianter av drivmedelskort att välja mellan. På bilden: OKQFöretagskort - Ett avgiftsfritt betalkort . Med OKQFöretagskort kan du endast betala alla inköp i OKQbutikerna inklusive hyrbilar.


Dessutom kan du använda det till att betala . Om du redan har ett OKQföretagskort, anslutet till Sinf avtalet, så behöver du inte göra något, du får automatiskt ta del av de nya villkoren. Hej min man har haft Okqföretagskort och nu har han bytt jobb och vi har köpt ny bil, kan vi föra över bonuspengen som finns på företagskortet till ett. OKQFöretagskort kostar dig ingenting och förenklar livet ute på vägarna med rabatter på drivmedel, biltvätt, biluthyrning och reservdelar.


Med OKQFöretagskort får medlemmarna tillgång till Sveriges största stationsnät. Man kan enkelt tanka på stationerna och även OKQ8-märkta VOLVO- och . OKQ Företagskort Kortet gäller för inköp på OKQoch Volvohandelns Tankastationer i Sverige samt Q8-stationer i Danmark. Tanka billigt och smidigt med OKQFöretagskort.


Vill du ha det bredaste utbudet är det OKQsom gäller. Inte riktigt bensinkort men okqhar ju ett visakort som är gratis med. Nu har jag i och för sig ett företagskort jag tankar på men det finns . Entreprenörföretagen och OKQhar tecknat ett avtal med mycket förmånliga.


OKQföretagskort kan du enkelt tanka på OKQstationer och OKQmärkta . Kortet gäller för inköp på OKQoch Volvohandelns Tankastationer i Sverige, Qoch OK stationer i Danmark samt hos Neste och Teboil i . Vill du ha ett oslagbart utbud är det bara OKQsom gäller. Har du redan OKQFöretagskort och vill ta del av rabatterna så fyll endast i ditt företagsnamn och .

Kommentarer

Populära inlägg