Frekvensomriktare funktion

En frekvensomriktare kan delas upp i fyra huvudkomponenter. Växelriktarens funktion är principiellt densamma oavsett vilken typ av halvledarkomponent . En frekvensomriktare styr motorns varvtal genom att ändra elnätets frekvens från vanlig Hz till högre, uppåt Hz, eller lägre, nedåt 5–10 .

Vi levererar frekvensomriktare ur ett brett, lagerfört sortiment för alla typer av drifter. EMC-filter, STO/SS PID- och PLC-funktioner ingår. Frekvensomriktare används för att styra elmotorer.


Varvtalet i motorn regleras för att bl a spara energi och få en optimal funktion i motorn.

I installationer med frekvensomriktare förekommer inte sällan EMC-problem på grund av brister vid såväl. Frekvensomriktare FR-D720S/D740-EC - grundläggande. Moderna frekvensomriktare har en mängd funktioner integrerat. Allt från PID-reglering via analoga ingångar till olika datasatser så som olika . Våra frekvensomriktare är konstruerade med detta i åtanke och ger dig hög produktivitet och flexibilitet. ABB ger dig de verktyg du behöver för att optimera . ABB:s breda sortiment av frekvensomriktare gör att vi kan erbjuda optimal lösning för varje behov.


Vi erbjuder produkter som passar alla kundkategorier; . Vid positionering av en asynkronmotor med hjälp av frekvensomriktare kan ett.

Frekvensomriktaren för krävande drifter upp till 15kW, med STO och PLC. SmartCard; PLC funktion; Väggmontering (med kylfläns), vattenkylning, . Frekvensomriktaren har många användarvänliga och energibesparande funktioner. De nya frekvensomriktarna är kompakta, användarvänliga och har smarta . TEKNISKA DATA FÖR FREKVENSOMRIKTARE TYP INE. Sleep-funktion, Felhistorik senaste fel, S-ramp, Överspänningsnivå. TEKNISKA DATA FÖR FREKVENSOMRIKTARE TYP ODE-2.


Kodlås, Ställbar frekvensgräns, PID-kontroll/Sleep-funktion,. TEKNISKA DATA FÖR FREKVENSOMRIKTARE TYP INL. Inbyggd timer-funktion för fasta hastigheter. TEKNISKA DATA FÖR FREKVENSOMRIKTARE TYP V1000. Safe Disable Input-funktion enligt: EN954-kategori EN61508.


PWM teknik, med samma märkeffekt och märkspänning har gjorts. Ny frekvensomriktare från ABB, flexibla frekvensomriktare erbjuder. En avancerad funktion för energioptimering säkerställer ett maximalt . ABB:s frekvensomriktare för maskin-applikationer levereras med många inbyggda. LCL-nätfilter och EMC-filter, är inbyggda i . Logiska funktioner och timers Här görs alla inställ-. Utbildningens målsättning är att ge kursdeltagarna tillräckligt med kunskap i handhavande och funktion av frekvensomriktare för att kunna ta i drift och optimera . En annan ofta förekommande funktion är en utgång för att styra en by-passkontaktor.


Frekvensomriktare som matas med 3-fas, 4V, lämnar ut 3-fas med. PowerFlex 5frekvensomriktare: 4–kW/5–hk. PowerFlex 520-seriens frekvensomriktare erbjuder funktioner som kan hjälpa dig att enkelt hantera . Det är en liten apparat, som bara klarar 37KW, men den är avancerad med mycket funktioner.


Vissa undantag finns, bland annat för motorer som varvtalsregleras med frekvensomriktare. ABBs HVAC-frekvensomriktare har alla funktioner som jag behöver inbyggda från början. Jag behöver inte dubbelkolla fraktsedeln för att se att alla. Programmeringsguide för VLT HVAC-frekvensomformare.


Om Ingen funktion har valts för plint 2 behövs ingen anslutning till +V på plint för att det . En intelligent lösning för varje drivningsproblem. Energibesparande funktioner; Viktiga produktfördelar; Produkter. Frekvensomriktaren har blivit en revolution för allt som behöver.


Controllern är den signalprocessor som samordnar alla funktioner.

Kommentarer

Populära inlägg